Marvel Netflix Yapımı The Punisher Konusu

Kurgusal evren denilince akla Marvel gelir. The Punisher da Marvel’in yarattığı bir karakterdir. Bu karakter Frank Castle adında bir deniz piyadesinin hayatını anlatacakdır. Toplam da 2 sezon sürecek olan dizinin  konusu Polisiye , Aksiyon , Komplo Kurgu olarak geçmektedir. The Punisher da Frank Castle’ı canlandıracak olan ismimiz Jon Bernthaldır.

The Punisher Konusu

Frank Castle; eski deniz piyadesi olan Frank ailesini öldürenleri bulup öcünü almak isteyecektir. Fakat bu kolay olmayacaktır. Çünkü işin içinde hem ordudan hem de aileden saydığı dostu Russo olacaktır. Russo devlet için çalışan bir ajandır ve bir operasyonda suçsuz birini öldürdükleri video ellerinde vardır. Frank konuşmasın diye ailesini öldürmüşledir. Yıllar sonra Madani adında bayan bir ajan tekrar bu konuyu açacak ve Frank’i başta sorumlu tutsa da işin aslını öğrenecektir.
The Punisher Konusu
The Punisher Konusu
Frank Castle dizi boyunca yargı nasıl dağıtılırın sembolu olacaktır. Askeri personel olan Frank dövüşmeyi ve silah kullanmayı çok iyi biliyordur ve ailesinin öcünü ve masumlara zarar veren Russo ve ekibini öldürecektir.

Yorumlar