Netflix Nedir ? Netflix Nasıl ve Nerelerde İzlenir ?

Günümüzde internet üzerinden diziler ve filmler üreten ve bunları kullanıcıları ile buluşturan Netflix artık ülkemizde de fazlasıyla yaygın hale gelmeye başladı. Üyeler yayınları istedikleri kadar, istedikleri zaman, istedikleri yerde, internete bağlı tüm ekranlarda izleyebilirler. Yayınların tamamını reklamsız olarak ve herhangi bir taahhütte bulunmadan oynatabilir, durdurabilir ve daha sonra izlemeye devam edebilirler.

Netflix Nasıl İzlenir ?

Kullanıcıları için birden fazla üyelik modeli sunmakta ve kullanıcıların ihtiyaçlarına uygun olan üyeliği seçmelerine olanak tanımaktadır. Bunun öncesinde 1 ay ücretsiz deneme üyeliği sayesinde kullanıcılarına ödeme yapmadan once bu deneyimi ücretsiz olarak yaşamalarına izin vermektedir.
Deneme süreniz olan 30 gün sonunda Netflix den memnun kalırsanız, seçeceğiniz üyelik modeline gore ücret ödemeye başlıyorsunuz ancak ödeyeceğiniz ücretler öyle düşündüğünüz yüksek ücretler değil. Herhangi bir taahhüt veya şartname olmadan üyeliğinizi oluşturabilir, istediğiniz an iptal edebilir yada dondurabilirsiniz. Bu konuda kullanıcılarını üzmeyen platform oldukça olumlu bir altyapı oluşturmuş gibi görünüyor.

Yorumlar