The Witcher Konusu ve Oyuncuları Hakkında

The Witcher dediğimizde ilk önce Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski’den ve yazmış olduğu kitaplardan bahsetmemek olmaz. 7 kitaptan oluşan The Witcher serisi önce bilgisayar oyunu olarak kurgulandı ve tüm oyunseverleri kendisine hayran bıraktı. Daha sonra da Netflix tarafından diziye uyarlanmaya karar verildi. İşte bu karar verdildiğinden itibaren sosyal medya tamamen tüm odağını bu diziye vermeye başladı. Çünkü kitabı okuyanlar ya da oyunu oynayanlar az çok fikir sahibiydi ve ne kadar muhteşem bir dizinin ortaya çıkacağını tahmin ediyorlardı. Sonuç olarak ise hiç de yanılmadılar ve herkesin dört gözle beklediği The Witcher Netflix Dizileri arasında yerini aldı.

The Witcher Konusu

Yazıyı hazırladığımız 2020 yılına kadar Elfler, Devler ve Cüceler bir çok filme konu olmayı başardılar. Konu oldukları filmleri çok fazla izlenir kılansa onların bir mitoloji dahilinde olmalarıydı. İnsanların en büyük düşmanları ancak kendi yaşamlarını da sürdürebilmeleri gerekmekteydi. The Witcher dizisinde de karşımızda Elfler, Sakallı Cüceler, Gnomlar ve diğer ırklar yer almaktadır.Daha doğrusu bunlarla birlikte aynı dünyayı paylaşan insanların hatta yalnızca bir tanesi olan Rivyalı Geralt’ın maceraları karşımıza çıkmaktadır.
Geralt ve halkı Witcherlar, bir nevi mutasyona uğradıktan sonra dünya üzerindeki canavarları yok etmek için var olmuşlardır. Geralt’ın tek yapması gereken duygularını işine karıştırmadan canavarları ortadan kaldırmasıdır. Ancak o duygularını dinlemekten vazgeçmez ve başını gereksiz yere sürekli olarak belaya sokar.

Yorumlar