Lucifer Nerede İzlenir Konusu Nedir ?

Lucifer dizisi konusundan sebep bazı tartışmalara yol açsa da oldukça sevilen ve büyük ilgi gören bir dizi haline gelmiştir. Bir çok din topluluğu tarafından sakıncalı bulunan dizinin gelin konusunu inceleyelim ve kendi kararımızı kendimiz verelim.

Lucifer Konusu

Şeytan cehennemin kralıdır ve orada hayatından pek memnun değildir. Sonunda babasına isyan eder ve cehennemden kovulur. Zaten memnun olmadığı hayatı artık iyice çekilmez olur. Hayatında bir değişiklik yapmaya ve hayatına renk katmaya karar verir. Bir insan görünümü ile dünyaya gidip oraya yerleşmeye çalışır. Bunun için ise gece hayatı hızlı olan Los Angeles şehrini seçer. Oldukça karizmatik ve yakışıklı görünümü ile bir de Los Angeles’da “Lux” adında bir gece kulübü satın alarak tüm hayran bakışları üzerine çeker. Cehennemden yardımcısı Mazikeen ile birlikte burayı işleten ve yeni yaşantısından oldukça memnun olan Lucifer Morningstar için herşey güzel gitmiyor tabi ki.
Kardeşi Amenadiel; onu tekrar geri götürmeye ve cehennemdeki görevine devam etmeye zorlamaktadır. Bir yandan hareketli ve mutlu yaşamı diğer yandan onu tekrar cehenneme götürmek isteyen kardeşi arasında kalmaktadır. Lucifer hayatına biraz daha renk katmak adına; denk geldiği bir cinayet sonucu Los Angeles Polis Departmanına yardımda bulunma teklifi götürmüştür. İnsanlar üzerindeki etkisi ve insanların kendisine olan zaafları sayesinde bir çok cinayete çözüm olacaktır. Ancak Dedektif Decker ile tanıştıktan sonra kendi hayatında da bir çok şey değişmeye başlamaktadır. Her bölümünde farklı cinayetleri çözmeye çalışan ikili arasında farklı bir bağ bulunmaktadır.

Yorumlar