Blu Tv Nedir ? Blu Tv Nasıl İzlenir ?

Blu Tv; dizi, Film, Belgesel tarzında hizmet veren canlı yayın kanallarıyla televizyon keyfine ulaşabileceğiniz bir internet platform aracıdır. Özellikle haftalık yayınlanan yabancı, yerli dizilerin yayın haklarını elinde bulunduran bu platform a ulaşmak çok kolay.

Blu Tv Nasıl İzlenir ?

İnternetinizin olduğu her yerde yolculuk esnasında telefonlarınızdan, ev de ailenizle otururken televizyonlarınızdan ve çalışma arası vermek için bilgisayarlarınızdan ulaşabilirsiniz. Bu platformda 7 den 70 e her yaşa uygun dizi, film, belgesele ulaşabilirsiniz.
Blu tv nin kendine özel yapımları olan dizi ve filmleri izlemek için aylık bir abone ücreti bulunmaktadır. Bu abone ücreti 12.50 tl olup senelik veya her ay ödeme yaparak da alabiliyorsunuz. Bunun dışında abone olmak istemez iseniz platforma ye özel kiralık filmleri bulunuyor yine kendi abonelerine daha uygun fiyatlarda sunum yapıyorlar. Üye olmak çok kolay sadece bir mail adresi ve kredi kartı ile ödeme yaparak üye olabilirsiniz. Üye olduğunuz da sizi eğlenceli ve zamanınızı boşa harcamayacağınız bir ortama giriyorsunuz.
https://dizifilmseti.com/blu-tv-nedir-blu-tv-nasil-izlenir/


Yorumlar